Image

KDAJ SE ODLOČITI ZA PSIHOTERAPIJO?

Za psihoterapevtsko pomoč se odločimo, kadar imamo občutek, da svojih težav in stisk ne bomo mogli obvladati sami. Včasih pa preprosto želimo izboljšati kvaliteto svojega življenja in medsebojnih odnosov.

Psihoterapevtska pomoč, ki jo nudimo, je namenjena:

POSAMEZNIKOM, ki so v stiski zaradi:

- nezadovoljstva samih s seboj – se ne cenijo, so depresivni, brezvoljni, imajo občutek nemoči, so odvisni od alkohola, ne najdejo ravnovesja v skrbi zase in za druge
- osamljenosti – ne najdejo pravega partnerja in imajo občutek, da jih nihče ne bo imel rad, in imajo občutek, da se jim določeni vzorci v odnosu do nasprotnega spola ponavljajo.
- slabe komunikacije in slabih odnosov z drugimi ljudmi,
- določenih življenjskih situacij – odhod od doma, nosečnost, prihod otroka, izguba službe, izguba drage osebe, ločitev…
PAROM,

ki so nezadovoljni z medsebojnim odnosom (ponavljajoči se konflikti, ljubosumje, prevare, odvisnost, kolebanje med odločitvijo ali ostati skupaj ali se raziti…)
ki želijo poglobiti svoj odnos in medsebojno razumevanje.
Če ste v partnerskem odnosu, priporočamo, da na obravnavo pridete skupaj s partnerjem.

Cena ure tarapije je 40 €.

Za dodatne informacije ali prijavo nas pokličite na telefonsko številk 041 936 390, ali nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.